Referenties

Lees hier wat anderen over mij zeggen

”Wat ik prettig vind in de samenwerking met Corry als trainingsacteur is dat ze snel oppikt wat ze moet spelen, dat ze slim is en daar zaken aan toe kan voegen, die relevant zijn waardoor het ook nog meer lijkt op de echte praktijk. Ze weet goed feedback te geven aan de deelnemer, waar hij/zij goed in is en waar het ‘em nou precies in zit, waardoor een gesprek niet lekker loopt of soms, bij omgaan met agressie, juist uit de hand loopt. Deelnemers oefenen daardoor juist de vaardigheden die ze dienen te oefenen en na afloop van de training beter dienen te beheersen.

Als trainer kan ik met een gerust hart Corry laten opstarten met een rollenspel en hoef ik niet steeds op te letten of ze wel goed aansluit, want dat doet ze juist heel goed. En ze weet de juiste intensiteit van oefenen neer te zetten, bij beginnelingen begint ze zelf ook rustig en low profile, bij meer ervaren deelnemers zet ze hoger in en kan ze feller de rol neerzetten. Ze voelt dat goed aan. Daarnaast hebben we een goede afstemming vooraf en in de pauzes waarin we samen zoeken naar de meest passende oefeningen. Voor mij heeft het werken met Corry een hele grote meerwaarde bij trainingen waarin vaardigheden centraal staan”.

Jinke van der Laan, eigenaar, trainer en coach SiegersVanDerLaan en Mindful Leiderschap

”Via via kwam ik in contact met Corry. Ik was al een tijdje op zoek naar uitbreiding van het acteursteam bij mijn trainingen. Nu werken we alweer een aantal jaren samen. Belangrijk voor een acteur vind ik dat deze in staat is de te spelen situatie per moment aan te passen aan wat gevraagd wordt (>type training) en de deelnemer die oefenen gaat. Dat vermogen om steeds een spiegel te zijn en ook uitdaging te bieden in het spel vind ik heel belangrijk. En het moet levensecht zijn. Daarnaast luistert het nauw hoe je feedback geeft naderhand. Corry kan dat. Ook het samen overleggen hoe een training verloopt, hoe de deelnemers reageren en met respect terugkijken naar gedrag van alle aanwezigen is iets wat Corry kan. Heerlijk is dat. Het geeft mij als trainer het gevoel dat ik op haar kan rekenen en zelf ook feedback kan vragen. Ook heeft ze mij een keer vervangen als trainer omdat ik ziek was en dat leverde een prima evaluatie op. Top!

Ebba de Niet, eigenaar, trainer en coach Act of Being

 ”Corry en ik hebben samengewerkt bij trainingen die we gaven op de Hanzehogeschool bij de opleidingen HBO-Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening. Corry trad bijvoorbeeld op als trainingsactrice bij assessments conflicthantering. In dergelijke assessments moeten studenten bemiddelen in een gesprek tussen twee mensen die een conflict met elkaar hebben.
Voor studenten zijn zulke assessments spannend, maar Corry zorgde ervoor dat de situatie nooit onveilig werd. Ze reageerde als trainingsactrice op de juiste manier op wat studenten zeiden of deden, zodat zij al direct leerden aanvoelen wat een cliënt wel of niet prettig vindt.
 
Ook gaf Corry mooie aanvullingen op de feedback die ik de studenten als trainer gaf.
Kortom, Corry is een zeer professionele trainingsactrice waar je erg fijn en makkelijk mee kunt werken”.
 
Maaike Tjooitink, docent professionele mondelinge communicatie Hanzehogeschool Groningen
 
 
”Corry heeft mij in een aantal sessies gecoacht op mijn presentievaardigheden. Haar aanpak was helder en heel eigen: geen aangeleerd kunstje of iets uit een boekje, maar heel authentiek. Ze gebruikt haar eigen ervaringen en de oefeningen waren heel divers. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn presentaties en dat is heel belangrijk voor me. Ik heb er echt veel aan gehad en kan haar van harte aanbevelen.” Froukje Pitstra, docent en onderzoeker Universiteit voor Humanistiek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *