Eén-op-één sparren voor professionals

Effectief en natuurlijk communiceren

Misschien heb jij als professional al de nodige communicatietrainingen gevolgd en wil je verder oefenen op een specifiek thema. Of misschien vind je het gewoon prettiger om individueel te werken i.p.v. in een groep?

Of wil je gewoon eens ervaren wat het effect is van jouw manier van communiceren en daar feedback op ontvangen? Wil je je impact vergroten?

Dan kun je één-op-één aan de slag met mij als acteur. In alle rust, want jij bent slechts de enige deelnemer, kunnen we samen sparren en onderzoeken en uitproberen. Ik heb alle aandacht voor jou en jouw leerwensen zijn leidend.

Neem vrijblijvend contact met me op om jouw wensen te bespreken.

Presentatiecoaching

Voor wie regelmatig voor een groep staat en zich hierbij niet direct als een vis in het water voelt..

Professionals die presentaties geven en willen leren om dit op een natuurlijke en (meer) ontspannen manier te doen waarbij het ook nog eens boeiend is en blijft voor het publiek.

Ik heb zelf heel veel voor groepen gestaan (als acteur, presentator en trainingsacteur en trainer) en dat had ik vroeger nooit kunnen bedenken. Ooit vond ik dat namelijk vreselijk! Zoals dat voor heel veel mensen geldt. Door te doen, doen, doen, fouten te maken en daarvan te leren kreeg ik het gaandeweg steeds beter onder de knie en begon ik het daadwerkelijk leuk te vinden. Vooral omdat ik steeds meer mezelf kon zijn.

Door mijn ervaring als acteur ken ik verschillende technieken die jou kunnen helpen om beter, leuker en effectiever te presenteren. Maar ook uit andere disciplines pas ik technieken toe. We zullen uiteraard werken met stem, adem en houding, maar denk ook aan ontspanningstechnieken of visualisaties.

Ik sluit aan bij jouw wensen en kijk wat bij jou past en wat nodig is. We werken per dagdeel en al na een paar sessies zul je resultaat zien.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op. We bespreken vervolgens jouw wensen in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.